top of page

FAQS

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Av og til sitter det langt inne å ringe for å få svar på enkle spørsmål. Det kan være alt fra spørsmål om oss og vår virksomhet til faglige forespørsler i forkant av en befaring. Lurer du fortsatt på om tjenestene våre er det rette valget for deg? Sjekk ut svarene på noen av våre kunders vanligste spørsmål nedenfor. Vi har prøvd å dekke en rekke emner, men hvis det fortsatt er noe du ønsker å lære mer om, spør oss i skjemaet nedenfor.

Vi vil gjerne høre fra deg.

Takk for henvendelsen!

Lagbilde av Snikkergutane.

Hvorfor velge Snikkergutane fremfor andre byggefirma?

Ved å velge Snikkergutane, kan du være trygg på at du får et profesjonelt og pålitelig byggefirma som tar ansvar for hele prosessen fra start til slutt. Vi har mange års erfaring og vår kjernevirksomhet er å levere høykvalitets tømrerarbeid til konkurransedyktige priser. Vi har et sterkt fokus på å bygge gode relasjoner med kundene våre, og vi strekker oss alltid langt for å forstå og imøtekomme dine behov. Våre  erfarene håndverkere og prosjektledere sørger for at ditt prosjekt vil bli utført med høyeste kvalitet og ferdigstilt innen avtalt tid og budsjett.

DSC06295_edited.jpg

Vi har kjøpt tomt og ønsker å bygge hus på den. Hvordan går vi frem?

  1. For å realisere drømmen om et eget hus på din tomt, anbefaler vi en personlig samtale på vårt kontor. Her kan vi veilede deg basert på dine ønsker og diskutere tilpasninger til våre husmodeller.

  2. Etter at dere har valgt husmodell og eventuelle endringer, gir vi dere en prosjektpris.

  3. Når pris og tidspunkt er avklart, sender vi en søknad til kommunen. Kommunen har en svarfrist på 12 uker.

  4. Etter godkjent søknad, starter vi med å bestille materialer og påbegynne arbeidet på tomten.

  5. Dere vil bli holdt oppdatert gjennom hele byggeprosessen, og vi inviterer dere til befaringer slik at dere kan følge utviklingen.

  6. Overtakelse skjer som avtalt, med mindre annet er avtalt på forhånd.

  7. Etter ett år gjennomfører vi en 1-års befaring, der vi går gjennom huset sammen og noterer eventuelle utbedringspunkter. Vi avtaler deretter tidspunkt for eventuelle utbedringer.

DSC06239_edited.jpg

Hvor små jobber tar dere på dere?

Vi tar på oss alt fra små jobber som for eksempel å bytte et vindu eller liste en dør til større prosjekter som eneboliger eller flermannsboliger. Vi ønsker å være en allsidig og fleksibel leverandør av tømrerarbeid og prosjektering som kan dekke alle våre kunders behov, uavhengig av størrelsen på prosjektet. Ingen jobb er for liten, vi møter alle på lik linje.

IMG_6591_edited.jpg
bottom of page