top of page

Tjenester

SLOGEN HUS.jpeg

Nybygg

Vi har lang erfaring med nybygg, og som forhandler av Vestlandshus kan vi levere hus fra deres katalog eller skreddersydde løsninger etter dine ønsker. Vi tar oss av alt fra planlegging og design til ferdigstillelse, og vårt dyktige team sørger for at ditt nye hjem blir både funksjonelt og estetisk tiltalende. Vi benytter kun materialer av høy kvalitet og leverer håndverk til konkurransedyktige priser. Når du velger oss kan du være trygg på at vi vil ta vare på deg og prosjektet ditt gjennom hele byggeprosessen.

IMG_6591_edited.jpg

Påbygg

Trenger du mer plass i hjemmet ditt uten å måtte flytte? Vi kan hjelpe deg med å bygge på huset ditt og skape den ekstra plassen du trenger. Vi tilbyr alt fra tegning og prosjektering til utførelse og ferdigstillelse.

DSC08412.JPG

Renovering

Trenger du hjelp med oppussing eller rehabilitering? Vi står klare til å ta hånd om ditt prosjekt, uansett størrelse. Vi forstår at renovering kan være en stor og overveldende prosess, og vår målsetting er å sikre at du føler deg ivaretatt og trygg gjennom hele prosjektet. Våre erfarne håndverkere kan ta seg av alt fra planlegging og design til utførelse og ferdigstillelse, og vi strekker oss langt for å sikre at ditt prosjekt blir så sømløst som mulig.

DSC01245_edited.jpg

Inspeksjon og befaring

Skjermbilde 2024-01-26 kl. 11.06_edited.

Prosjektering og byggesøknad

IMG_6728_edited.jpg

Utleie

bottom of page